Financiering
path
VTR

Financiering

NU Motorrijden biedt verschillende transparante financieringsopties voor een breed scala aan behoeften. Of het nu gaat om een nieuwe motorfiets of een tweedehands, een motorfiets voor zakelijk gebruik, of voor nieuwe motoruitrusting, met NU Motorrijden kunt u er zeker van zijn dat u snel en professioneel wordt geholpen.

Direct rijden

NU Motorrijden biedt diverse en transparante financieringsopties om aan een breed scala aan behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motorfiets of een tweedehands, een motorfiets voor je bedrijf, of nieuwe motorkleding, NU Motorrijden zorgt ervoor dat je snel en professioneel wordt geholpen.

NU Motorrijden helpt je op een verantwoorde manier op een motorfiets te stappen, zodat er later geen verrassingen zijn. Je geniet van veel vrijheid en weet precies waar je aan toe bent, want met NU Motorrijden:

  • Betaal je geen afsluit- of administratiekosten; Normaal gesproken kunnen deze oplopen tot enkele honderden euro's.
  • Heb je de garantie van een vast maandelijks bedrag en rentevoet; Veel kredietverstrekkers werken met variabele rentetarieven.
  • Kan je aanvraag binnen 1 werkdag worden verwerkt. Je wilt immers NU rijden, niet morgen.

Wil je direct weten of je in aanmerking komt voor het betaalgemak van NU Motorrijden, zonder enige verplichting? Vul dan het online aanvraagformulier hier in of bel NU Motorrijden tijdens openingstijden op: 085 - 48 35 242.

Garantie

Met BikeGarantie van CarGarantie geniet u van volledige zekerheid op de weg, zowel voor nieuwe als gebruikte motoren en scooters. Deze garantie beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten, waardoor u altijd zorgeloos kunt rijden.

Wat BikeGarantie u biedt:

  • Uitgebreide bescherming: Dekking van essentiële onderdelen zoals de dynamo, remklauw, en elektronische delen van het motormanagement, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  • Europese geldigheid: Uw garantie is geldig in heel Europa, wat zorgt voor gemoedsrust, waar uw reizen u ook brengen.
  • Professionele reparaties: Alleen vakkundige specialisten handelen uw reparaties af.
  • Directe afhandeling: CarGarantie regelt de financiële kant direct met de werkplaats, waardoor u geen geldnood ervaart bij reparaties.

Voor gebruikte motoren biedt BikeGarantie een grondige check vooraf en garandeert dat uw motor in perfecte staat is. Voor nieuwe motoren verlengt de aanvullende garantie uw bescherming nadat de fabrieksgarantie verloopt.

Ontdek meer over de vrijheid en zekerheid die BikeGarantie biedt op CarGarantie's website.

Contact

Contact opnemen

Vraag het ons

Heb je vragen of wil je meer weten over onze motoren, accessoires, of opties? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Wekelijkse aanbiedingen

Blijf op de hoogte van onze wekelijkse aanbiedingen!